Termeni si Conditii

Vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.siamo.ro, implica acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii si vor fi detaliate in urmatoarele paragrafe.

Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbate in orice moment de catre furnizor, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care utilizatorul nu este de acord cu conditiile impuse, acesta trebuie sa inceteze folosirea serviciilor noastre.

Pentru a plasa comenzi aveti urmatoarele optiuni:

  • Comanda fara cont
  • Inregistreaza cont (in cazul in care nu aveti deja un cont – client existent)


AVANTAJ INREGISTREAZA CONT/ CLIENT EXISTENT !!!

SIAMO.RO rasplatește toți clienții sai fideli, prin cumparaturile efectuate in cadrul magazinului on line, fiind primii care afla despre promotiile existente si prin trimiterea de vouchere de reducere.


Pentru inregistrare cont este necesar să completaţi informaţiile solicitate despre dumneavoastră. Prin crearea unui cont veti putea sa cumparati mai rapid si sa fiti la curent cu statusul unei/unor comenzi, sa tineti evienta comenzilor precedente si multe altele. Dacă una sau mai multe informaţii din cele completate de dumneavoastră se modifică ulterior, vă rugăm să ne anunţaţi la adresa de email hello@siamo.ro.


În utilizarea serviciului, dumneavoastră sunteţi de acord să furnizaţi informaţii adevărate, corecte, actuale şi complete despre dumneavoastră, aşa cum sunt acestea specificate. În situaţia în care considerăm că această obligaţie nu este respectată de către dumneavoastră, ne rezervăm dreptul să vă blocăm accesul la utilizarea serviciului, pe perioadă determinată sau nedeterminată, fără nici o notificare prealabilă. Datele dumneavoastră vor rămâne confidenţiale şi nu vor intra în posesia unor terţe părţi pentru a fi folosite abuziv în alte scopuri.


Dupa completarea formularului de inregistrare, utilizatorul va primi un cont si o parola pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii numelui de cont, adresei de e-mail si a parolei. De asemenea, utilizatorul este in intregime responsabil de toate activitatile si informatiile care sunt transmise din contul care i-a fost alocat. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre persoane terte, din orice motive, compania nu isi asuma nici o responsabilitate fata de consectintele care pot aparea.


SIAMO.RO garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor transmise de fiecare utilizator. Datele personale fiind folosite in exclusivitate pentru confirmarea, facturarea si trimiterea comenzii.


De asemenea, datele furnizate de utilizator vor fi folosite pentru a trimite informatii despre promotiile si noutatile de pe www.siamo.ro. Datele pe care ni le furnizati nu vor fi facute publice si nu vor fi transmise tertilor, in scopuri de marketing, fara consimtamantul dumneavoastra.


Datele personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze verificari in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.


Prin crearea Contului, fiecare Client si-a exprimat consimtamantul ca SIAMO.RO sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001.


SIAMO.RO nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date cu caracter personal.


Clientii magazinului online SIAMO.RO pot solicita sa sisteze transmiterea informatiilor despre promotiile si noutatile din magazinul virtual şi pot solicita ştergerea datelor personale din baza de date. Puteti face acest lucru trimitand un e-mail la adresa hello@siamo.ro.


Prin acceptarea acestor Termeni si conditii se considera implicit ca acceptati integral responsabilitatea pentru toate activitatile realizate prin intermediul contului pe care il creati pe site-ul SIAMO.RO declara ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.