Politica de Confidentialitate

SIAMO.RO garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor transmise de fiecare utilizator. Datele personale fiind folosite in exclusivitate pentru confirmarea, facturarea si trimiterea comenzii.
De asemenea, datele furnizate de utilizator vor fi folosite pentru a trimite informatii despre promotiile si noutatile de pe siamo.ro. Datele pe care ni le furnizati nu vor fi facute publice si nu vor fi transmise tertilor, in scopuri de marketing, fara consimtamantul dumneavoastra.
Datele personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze verificari in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.
Clientii magazinului online SIAMO.RO pot solicita sa sisteze transmiterea informatiilor despre promotiile si noutatile din magazinul virtual şi pot solicita ştergerea datelor personale din baza de date. Puteti face acest lucru trimitand un e-mail la adresa hello@siamo.ro
Prin crearea contului, fiecare membru sau client si-a exprimat consimtamantul ca SIAMO.RO sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001.


Dupa completarea formularului de inregistrare, utilizatorul va primi un cont si o parola pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii numelui de cont,adresei de e-mail si a parolei. De asemenea, utilizatorul este in intregime responsabil de toate activitatile si informatiile care sunt transmise din contul care i-a fost alocat. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre persoane terte, din orice motive, compania nu isi asuma nici o responsabilitate fata de consectintele care pot aparea.


SIAMO.RO nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date cu caracter personal.