Informatii Livrare

Comanda

Pentru a plasa comenzi aveti urmatoarele optiuni:

  • Comanda rapida in 2 pasi
  • Comanda fara cont
  • Inregistreaza cont (in cazul in care nu aveti deja un cont – client existent)


AVANTAJ INREGISTREAZA CONT/ CLIENT EXISTENT !!!


SIAMO.RO rasplatește toți clienții sai fideli, prin cumparaturile efectuate in cadrul magazinului on line, fiind primii care afla despre promotiile existente si prin trimiterea de vouchere de reducere.


Pentru inregistrare cont este necesar să completaţi informaţiile solicitate despre dumneavoastră, prin formularul de inregistrare.  Prin crearea unui cont veti putea sa cumparati mai rapid si sa fiti la curent cu statusul unei/unor comenzi, sa tineti evidenta comenzilor precedente si multe altele


Livrare

Livrarea produselor se face oriunde in Romania, prin intermediul GLS.


Termenul de livrare

1 ~ 3 zile lucratoare prin GLS

In perioada Sarbatorilor legale si a reducerilor pot aparea intarzieri la livrarea coletelor de pana la 7 zile.


Metode de plata

  • Plata ramburs - se plateste numerar in momentul ridicarii comenzii de la curier/posta
  • Plata prin ordin de plata - se plateste la banca prin ordin de plata, iar comanda va fi trimisa ulterior confirmarii platii


Costuri de transport


Pot varia in functie de metoda de plata aleasa si greutatea pachetului (daca depaseste 1 kg)

  • GLS –  16,5 lei


Inainte de a finaliza comanda, selectati ESTIMEAZA COSTUL LIVRARII pentru a afla costul total al comenzii pe care doriti sa o plasati.


Plata produselor se efectueaza, in numerar la livrare prin sistem ramburs sau prin transfer bancar, comisoanele aferente fiind stabilite de firma de curierat sau de banca. La plata prin sistem bancar, livrarea produselor se va face numai dupa intrarea banilor in contul nostru. Confirmarea platii poate dura intre 24 si 48 de ore in functie de procesarea platii intre bancile implicate. Plata comisioanelor respective este suportata de client.